Ziua 2

Subiectul nu si-a capatat constiinta in totalitate, asta si datorita faptului ca incepand de azi i-am administrat amfetamine. Spre dimineata, cand efectele sedetivului au trecut, am asteptat pret de cateva ore pana cand sa ii administrez noile medicament tocmai pentru a fi constient de sine si de situatia in care se afla.

A fost foarte socat, reactie previzibila dealtfel insa nu a manifestat nici un semn de violenta sau agresiune. Nu am facut contact pesonal cu subiectul pentru a nu il expune prezentei umane data fiind natura experimentului.

La amiaza cand a primit platoul cu mancare nu a fost prea curios sa-l analizez, ci a infulecat ca ultimul flamand, de inteles totusi, nu mancase de 36 de ore. Pentru mine a fost bine, cu ocazia asta i-am administrat noile medicamente mai usor decat ma asteptam.

Dupa cateva zile in care va primi o doza constanta de amfetamine, pentru a-l face sa se acomodeze mai bine cu noua sa casa, printre altele, voi incepe sa ii administrez medicamentul aflat in teste doar pe animale pana acum. Sunt incurajat de rata mare de succes al experimentelor de pana acum, cu un singur caz esuat din cele 738 de teste.

Primul subiect uman. Norocos mic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *