Ziua 1

Am pregatit laboratorul pentru o noua testare. A fost multa mizerie in urma precedentului experiment, studiul a necesitat o pregatire mai riguroasa, atat pe partea de instrumente cat si pentru imbunatarirea structurii unde subiectul este tinut.

Am corectat si rascorectat problemele pe care le-am intampinat cu subiectii anteriori, de data asta ar trebui sa mearga mult mai bine, chiar perfect. Realizez ca au fost unele lacune in testarile anterioara si invatand din greseli de data asta totul ar trebui sa mearga conform planului.

Am ajustat chiar si medicatia in asa fel incat sa ajute pacientul sa treaca peste durerile cronice observate la toti subiectii anteriori. Halucinatiile ar trebui si ele sa fie mai putin severe astfel incat in momentele de luciditate sa pot comunica cu el.

Fiind prima zi i-am administrat doar un sedativ usor cat sa il pot transporta in clinica si imobiliza in zona de lucru. De maine incep administrarea amfetaminelor pentru ca intr-o saptamana sa putem intra pe medicatia de studiu.

Subiectul e inca inconstient si asa ar trebui sa ramana pentru urmatoarele 18 ore…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *