Tot ce trebuie să știți despre Google Play Pass

Ce este asta, te-ai putea întreba? Ei bine, este un serviciu pe care Google îl oferă utilizatorilor Android, care oferă acces nelimitat la conținutul de pe Google Play. Oricum, aceasta este cea mai de bază explicație a ceea ce este.

Dar este mult mai mult decât atât. Așa că am vrut să facem o scufundare profundă în ceea ce este, care sunt caracteristicile sale, cât costă, de ce l-ați dori și multe altele. Dacă sunteți interesat de Play Pass, pe care probabil l-ați văzut prezentat în aplicația Google Play de pe smartphone-ul dvs. Android, atunci acest ghid este pentru dvs.

Deoarece va căuta să explice toate acestea cât mai detaliat posibil.

Google Play Pass este un serviciu de abonament pe care îl puteți accesa prin smartphone-ul sau tableta Android. Plătiți o singură taxă lunară și, în schimb, Google vă oferă acces la o colecție organizată de jocuri și aplicații.

Le puteți folosi atât cât doriți și le puteți instala pe dispozitive suplimentare. Atâta timp cât contul Google pe care l-ați folosit pentru a vă abona la serviciu se află pe acele dispozitive suplimentare.

Dacă aveți nevoie de o comparație, Play Pass este destul de asemănător cu Apple Arcade. Principala diferență este că Apple Arcade este strict pentru jocuri, iar Google Play Pass include și aplicații.

Google Play Pass are o taxă lunară și o taxă anuală. Deci, vă puteți abona pentru perioada de timp pe care o preferați. Indiferent dacă intenționați să utilizați beneficiile serviciului pentru un an întreg sau dacă preferați să aveți libertatea de a anula lună de lună, Google Play Pass vă permite să alegeți oricare dintre ele.

Pentru o lună, Play Pass vă va costa 4,99 USD. Pentru un an, Play Pass vă va costa 29,99 USD. Abonamentele sunt, de asemenea, configurate pentru reînnoire automată. Așa că asigură-te că ții cont de asta dacă te gândești vreodată la o anulare.

Dacă aveți un cont de familie Google Play configurat, puteți, de asemenea, să partajați Play Pass cu până la cinci alte persoane. Astept cu nerabdare si aplicatia mea preferata de deblocare theunlockcode.net in Google Play deoarece am deblocat 3 telefoane pana acum, gratis si rapid.

Ce se întâmplă cu descărcările dacă anulez Play Pass?
Play Pass este un serviciu de abonament. Cât timp este activ, puteți descărca și utiliza gratuit jocuri sau aplicații în loc să plătiți pentru ele. De asemenea, vor fi libere de reclame și de achiziții în aplicație/în joc, așa cum s-a menționat mai sus.

Dacă anulați abonamentul Play Pass, veți pierde accesul la acele jocuri sau aplicații. Cu toate acestea, veți putea continua să le utilizați pentru zilele rămase din abonament. În cazul în care aplicațiile sau jocurile au fost gratuite, acestea vor rămâne fără reclame pentru același interval de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *