Personal vorbind

Azi nu m-am stresat nici măcar pentru că am fost nevoită să mă trezesc la 6, am considerat că fac o faptă bună că îmi duc câinele afară la timp. Nu m-am enervat nici măcar că nu mi-am băut cafeaua de dimineaţă ori că începea cursu’ la 8 AM. Nu. Am luat-o spre metrou, am ajuns relativ târziu în staţie, dar până la Unirii am mers repede (deşi aglomeraţia mi-a stâlcit ficaţii, plămânii şi restul organelor). Dar nu mă plâng. De la Unirii am luat-o pe jos având în vedere că până ajungi pe magistrala cealaltă, până vine metrou’ şi până intrii şi până ieşi de acolo feliat faci în mare, cam aceeaşi minunată perioadă de timp. Ocazie bună să dai metrou pe o cafea (My Kingdom for a Coffee!). Done that!

Azi abia am observat că până la urmă lucrurile pe care le critic mereu pot avea totuşi o latură pozitivă (nu mă recunosc, probabil trec printr-o stare, o să îmi revin în curând :)) ). Spre exemplu:

-tipa cu geanta imitaţie ieftină Luis Vuitton şi ceas “G”alvin Klein nu le poartă din pseudo-snobism amestecat cu dorinţa de a fi invidiată şi urcată pe podiumul celor mai tari tipe din oraş, ele au înţeles diferenţa dintre aparenţă şi esenţă, ele ne demonstrează că nu brandul îl face pe om (doar modelul ales).

-cocalarii care îşi pun la difuzor în metrou ultima manea de jale au înţeles de fapt ce voia să spună Hasek, citat de moi aici şi anume că din momentul în care ai un bagaj mare de cunoştinţe şi esti un om oleacă mai civilizat şi educat, nu te mai simţi ofensat de acele “capodopere” nerecunoscute, cunoscute drept “lectură de WC” sau în cazul nostru “muzică de WC”. Felicitări!

-oamenii nu se îmbulzesc să intre în metrou chiar dacă tu nu ai coborât pentru că ar fi prost crescuţi ori pentru că deşi merg o staţie vor să stea jos (în aglomeraţia de la 7 dimineaţa) sau vor să stea în faţa uşii chiar dacă ei coboară la 5 staţii mai încolo. Nu! Totul e greşit. Ei de fapt sunt demni de admirat pentru dorinţa şi entuziasmul cu care vor să ajungă la serviciu ori la facultate, liceu. Am tot respectul din lume pentru pasiunea lor.

-ăia de te fluieră pe stradă nu sunt enervanţi, că vorba aia, “Ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place“.

Şi tot aşa exemplele pot continua, dar eu acum am vorbit din prisma experienţei mele de azi, o zi agitată şi full.

Ah şi pentru că întotdeauna Reitingul (a se observa R-ul mare care indică importanţa termenului) va face regula, te anunţ stimate individ (sex incert) care vrei să afli citez “cum se pise femeile” că dacă ai nevoie de o schemă explicită, dă de veste şi în mărinimia mea o să îţi desenez, dacă pentru tine este o chestiune arzătoare la ordinea zilei, un răspuns imediat însă pot să-ţi ofer: CU STIL ŞI CU TALENT! (pot eu să stau în calea ştiinţei? Mnu!).

Asta aşa, în loc de încheiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *