Mergi mai departe ca nu e sfarsitul lumii.

Consider ca e important sa lasi anumite lucruri sa treaca oricat de greu ti s-ar parea si oricat de insemnate ar fii, sa le dai drumul, sa te desprinizi. E atat de usor cand o zici (o scrii) sau cand ideea consta intr-un sfat pe care il dai unui prieten,dar e extrem de greu mai ales cand e vorba de persoana ta. Greu, al dracului de greu. Recunosc, nu pot sa spun ca imi face placere sa (mai si) scriu despre asta… dar nu imposibil avand in vedere ca, in fapt ma gandesc, si ma macina extrem de des.

Si, cum spuneam. E foarte greu sa uiti. In fond si la urma urmei despre asta e vorba mai pe scurt. In ultimele 2 luni numai asta am facut. Am incercat sa uit, sa sterg cu buretele…dar pana in momentul asta am realizat ca e aproape imposbil. Timpul le vindeca pe toate. Asa se zice, dar nu e nimic de vindecat, e pur si simplu de uitat si de mers mai departe…si-mi zic: “Move on!life’s short” . Da ma! Nu e capatul lumii… Asta e oarecum o diversiune pentru cei care mi-au mai citit blogul. Deedee o sa-mi spuna: “Ce fata tot la ala te mai gandesti? Ho dracu!” , nu e el deedee:P.

Revenim. Cum dracu sa uiti cand unde intorci capul ceva iti aduce aminte de el? Chiar asa, nu am eu halucinatii… Acum deja parca nu mai are leac, deja incepe sa-mi placa starea asta de suferinta, e dulce si parca ma mai calmeaza, devin mai melancolica. Cat de misto sunt melodiile alea de dor si jale nu? playlist-ul meu e full de d-astea, imi induce aceiasi stare in fiecare seara, a devenit deja un obicei. Si astept ziua in care o sa ma decid sa las totul in urma si sa trec mai departe, dar deocmadata ma complac asa. As fii scris mai mult. Dar cand vine vorba de asta mesajul muzicii parca e mult mai bun… asa ca recomand 7 songs in a certain order;) (1.va rog nu comentati melodiile, si 2 nu stiu sa le pun va faceti si voi rost, vi le dau eu nu-i problema:)):

5. Sinead O’Connor-Nothing compares to you

4. Ayo-These days

3.Alexandru Andries- Cea mai frumoasa zi

1.Yawn&Spooke-Lumi diferite

7.Michelle Simonal- Mixed emotions

6.No.oN-Empty hands

2. A fine frenzy- Almost lover

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *