Mai am puţin…

Şi o să prind rădăcini în camera asta! Mă rog, nu pun la socoteală momentele în care ies la o bere sau la o plimbare prin oraş. Stau cam mult în casă şi destul de mult cu laptopul în braţe. Ce-i drept, fac şi ceva util, nu pierd vremea, însă … e mult. Şi dacă e să mă ghidez după un principiu vechi de câţiva ani (vreo 2000 şi ceva), care zice „Mens sana in corpore sano” trebuie neapărat să fac ceva!

Ce mi-a venit aşa de-o dată? Păi azi mi s-a făcut o ofertă destul de tentantă care m-a pus pe gânduri: 2 legitimaţii de acces la un bazin de înot (Laguna Albastră, pentru cei care stau în Craiova şi ştiu) la 100 RON bucata, cu care am acces nelimitat toată vara la acest bazin. Având în vedere că mai puţin de 10 RON nu poate fi intrarea cu bilet, e o afacere bună. Zic eu. Mă gândesc la sala de fitness, care-i o soluţie (mai) bună, dar când n-ai cu cine să te duci, mai bine îţi bagi un băţ în fund şi stai acasă, că pierzi vremea pe-acolo, banii şi nu faci mare lucru.

De skating nu mă apuc, fiindcă ţin mult la integritatea oaselor mele şi cu excepţia degetului mic pe care mi l-am mutat câţiva cm acum 3 ani în faţa unuia, sunt toate la locul lor. Ah, am uitat: şi degetul mic de la picior(ul drept – cred) e un pic deplasat, tot dintr-o altercaţie, cu tocul uşii, piciorul mesei şi picior de la pat, dacă nu mă înşel. Mă rog, v-aţi dat seama despre ce vorbesc.

Rămâne soluţia plimbărilor cu bicicleta, însă vă zic sincer că mi-e o lene să mă apuc s-o desfac, s-o ung, s-o caut de una, de alta… de nu vă povestesc! Plus că necesită nişte investiţii destul de serioase: cauciuc nou pe faţă (pe spate cred că l-am schimbat anul trecut), schimbătoare noi (şi manetele şi dispozitivele de la pinioane) şi dacă nu mă înşel şi-o jantă care e rău de tot descentrată (anul trecut prin august am muşcat din asfalt într-o intersecţie).

M-aş apuca de halbere, da’ mă lasă ficatu’ şi stomacu’. Acu’ câteva zile mi-a bătut în ţeavă şi nu băusem decât 2 beri. Sincer, alte sugestii de mişcare fizică nu prea am. Şi toate ăstea se trag în mare parte de la faptul că e foarte greu să te apuci singur de-aşa ceva. Ştiu, o să-mi reproşaţi acum că sunt eu (prea) leneş şi că încerc să găsesc motive, însă nici mie nu-mi e bine aşa. Aşadar, aştept sugestii, sfaturi şi toate cele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *