let’s get this party started

So…vrand-nevrand m-am mutat. Singura :> Yeah, i know..it’s loads of fun…dar vine si momentul ala in care trebuie sa te ocupi si de treburile casnice. Una din ele….cumparaturile. Adica…detergenti si chestii pentru curatenie…Buuun…ma duc eu la hypermarket, ajung la raionul care trebuie. Like wow….erau atatea tipuri diferite, marimi diferite…si eu mai stiu.

Incercam sa-mi amintesc de care are mama acasa…doar am fost cu ea la cumparaturi de atatea ori, ar fi trebuit sa stiu…am pus in carut vreo 3 pungi din alea de detergent …apoi le-am pus inapoi in raft si iar am studiat…citeam ce scrie pe ele, de parca asta m-ar fi ajutat cu ceva 8-| Pana la urma am reusit sa cumpar tot ce aveam pe lista…odata ajunsa la casa, am avut un nou soc. 97 de lei. 97 de lei?!?!?

Dar cumparasem cred ca vreo patru chestii…In fine…si daca sa le cumpar a fost greu….oare cum o sa fie cand va trebui sa si spal singura? :-s
Din nou trebuie sa recunosc… atatea responsabilitati sunt destul de greu de dus…dar ce sa fac…show must go on. O sa va spun cum a mers cu spalatul :))) Let’s get this party started!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *