Ingrasamant de toamna pentru conifere

Ingrasamant gel pentru citrice

Ingrasamantul, ca atare, pentru conifere de primavara, vara si partial, toamna, in gradinaritul ornamental si pentru proiectarea sitului, este considerat o procedura importanta pentru exemplarele tinere si mijlocii. In comparatie cu majoritatea celorlalte plante, coniferele se dezvolta foarte incet. Cresterea principala se observa la sfarsitul primaverii si in prima jumatate a verii. Fertilizarea in perioada de vara si de toamna se face cu cel putin o luna inainte de primele geruri. Plantele decorative necesita ingrasamant de toamna pentru conifere special. Principalul avantaj sunt acele sanatoase si frumoase. Adultii, copacii mari, cum ar fi molidul, pinul etc.,  nu necesita fertilizare, confortul lor depinzand de microclimatul general si de solul gradinii sau parcelei de la tara. Elementele mai putin dimensionale ale peisajului, in special cele de origine straina, necesita ingrijire anuala. Hranirea suplimentara a coniferelor de gradina are doua obiective principale: mentinerea unei cresteri optime si mentinerea culorii intensive a acelor. Este imposibil sa provoci crestere la sfarsitul verii si toamnei, deoarece este agravata iernarea.

Ingrasamant gel pentru citrice

Citricele apartin familiei rutinei. Lemon, portocale, mandarine, grapefruit, kinkan si alte citrice care sunt cultivate acasa.  Ingrasamantul gel pentru citrice este eficient, are actiune rapida sau lunga si se mentine mult timp, si, de asemeni, este concentrat.  Ingrasamantul lichid cu actiune rapida si lunga, sub forma de gel, este usor de solubil in apa. De asemeni, acest ingrasamant gel pentru citrice, este potrivit pentru toate citricele cultivate in interior. Gelurile minerale contin o combinatie bine digerabila de elemente micro si macro selectate special. Pentru utilizare, se umple capacul dozator la nivelul care corespunde instructiunilor produsului. Se dilueaza cantitatea masurata de gel cu o cantitate adecvata de apa.

Ingrasamantul gel pentru citrice este un ingrasamant mineral foarte concentrat sub forma de gel. Consistenta gelului asigura o dozare usoara si o buna solubilitate. Contine toate macro si micronutrientii necesari, in forme usor accesibile pentru plante. Compozitia ingrasamantului este special conceputa pentru citrice. Folosirea ingrasamantului  permite marirea masei vegetative totale si  cresterea numarul de flori. Imbunatateste aspectul plantelor, asigura o crestere spectaculoasa si o culoare bogata a florilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *