Florile Razboiului este un film cu un singur defect

Florile Razboiului este un film cu un singur defect major, din punctul meu de vedere. Putin prea intins ca durata. In rest este o poveste frumoasa ce are loc pe timp de razboi, poveste impletita din conjunctura personajelor care ii dau viata, felul cum ajung sa se cunoasca, sa se urasca, sa se iubeasca, totul datorita situatiei in care se afla impreuna. Chiar daca sunt constransi sa faca anumite compromisuri pentru a ramane in viata, realizeaza ca cea mai buna solutie este aceea de a trai frumos.

Ca si imagine filmul arata excelent. Nici scenariul nu e rau, dat fiind faptul ca mai toata actiunea se consuma in incinta unei manastiri prinsa in mijlocul unui razboi dintre China si Japonia. Un motiv ar fi faptul ca pelicula s-a filmat pe parcursul a 164 de zile, decorurile fiind foarte elaborate, contribuind la secventele de razboi cu un realism patrunzator.

Cu Christian Bale in rolul principal, o suita de gagici una mai faina ca cealalta, totul intr-un decor de zile mari, ce avem aici e un film care nu merita ratat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *