Eu şi cu mine

Eu sunt eu. Nu am o criză în care nu-mi găsesc identitatea, vorba melodiei,pentru asta am buletin, la dracu’! Nu, vruiam să mă uit puţin la tot ce-am făcut eu şi la tot ce-am realizat eu până în clipa de faţă. Pe semne că n-a trecut viaţa pe lângă mine, dacă există momente în care pot avea o conversaţie şi de câteva ore bune (prietenii ştiu de ce, cum şi aşa mai departe).

Azi spre exemplu, în loc să pierd vremea aiurea (adică stând şi aşteptând pe cineva care nu ştie ce-i aia punctualitate) o pierdeam cu folos 😀 încercând să recuperez câte ceva din articolele necitite de pe blogurile pe care-mi place să le urmăresc. Am poposit puţin la David, dar n-aveam decât vreo 10 minute la dispoziţie, cu mult prea puţin decât ar trebui să-i dedic acestui blog.

Am băgat un ochi şi la Irina, şi chiar dacă am «consumat» ceva mai mult timp decât aveam disponibil, mi-a dat nişte idei foarte frumoase. Maria spune că ar putea concura cu Cărtărescu, iar cum un troll nu trebuie niciodată contrazis, o să spun şi eu ca el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *