Azi mi-am pus în practică un gând mai vechi

Azi a fost prima dată pe anul 2023 când am râs cu o poftă nebună. Am luat-o frumos prin centrul mirificului oraş Craiova, care după o anumită oră e invadat de elemente emo. Fetiţe cu codiţe şi cu haine roz sau multicolore, cu nenumărate brăţări şi freze kinki.

Fetiţe pentru că şi “băieţeii” care decid că stilul emo e pentru ei devin automat fetiţe. Revenind. Am avut grijă să le fac să-şi blesteme zilele. Le-am zis de tot ce-am văzut. De freză, de haine, de stil, de atitudine, de dulce şi nu în ultimul rând de morţi, de mamă şi toate cele. Cât de curând vin şi tricourile promise. Probabil voi discuta cu cineva să facem o cantitate mai mare, pentru că până în momentul de faţă numai în Craiova s-au arătat interesate 4 persoane (când totul se afla doar în stadiul de idee).

Cu alte cuvinte, voi pune la dispoziţia doritorilor o imagine de rezoluţie mare, pentru a fi imprimată pe tricouri, hanorace sau alte articole vestimentare. De ce? Pentru a vă face veacul prin zonele unde există elemente emo. În felul ăsta, poate se vor simţi şi vor renunţa la căcaturile ăstea. Dacă nu, măcar o să vă amuzaţi copios de reacţia lor.

Dacă doreşte cineva ceva de genul ăsta şi locuieşte în Craiova, să-mi dea de veste. Ca să pot face un “plan de afaceri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *