Aeroporturi

Pentru venirea mea în Austria am făcut prostia şi mi-am luat bilete la SkyEurope, care după o săptămână după ce mi-am cumpărat biletele a dat faliment. 🙂 Zborurile încă au loc, doar că…cu întârzieri de 2, 3, 4 ore…Probabil pt că n-au plătit pista băieţii…

De la Băneasa spre exemplu trebuia sa plec la 9 dimineaţa, dar am plecat la 13.30. Nu există nici loc unde să-ţi laşi bagajul, nu anunţă nici măcar boarding time-ul, sau cel puţin nu am auzit-o eu pe oligofrena care face anunţuri în acest minunat occidental aeroport.

Aşa că…pe la 13.20 m-am gândit că ar trebui să intru şi eu la passcontrol…când aud că sunt chemată în 5 minute la poarta 3, pentru că apparentely avionul pleacă. Aşa că eu alături de un om invalid ne-am făcut loc printre ceilalţi şi am ajuns într-un final în avion. Oamenilor din avion deja li se făcuse instructajul de siguranţă, iar în 2 minute am decolat. Era frumos să-l pierd după ce l-am aşteptat atâtea ore 🙂 )

Acum sunt în Viena. Acelaşi minunat SkyEurope cu aceeaşi minunată întârziere. Doar că un alt aeroport. Nu are sens să continui comparaţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *