3! Şi toate cât sunt în viaţă

Mai exact, mă refer la leapşa transmisă din generaţie în generaţie care a ajuns şi pe la mine prin Alice. Scopul acesteia este acela de a înşira aici trei dorinţe sau lucruri pe care vreau să le fac înainte să îmi dau duhu.

Desigur, sunt mai mult de trei lucruri pe care vreau să le fac în viaţa asta şi mai mult ca sigur că nu-mi vor veni acum în minte fix cele mai mari, dar sunt trecute şi astea acolo pe listă, după cum urmează:

-ca orice om cu o tentă de rebeliune în sânge vreau… da… exact… sporturi extreme. Acuma nu ştiu exact ce anume, probabil că o să încerc puţin din fiecare, mai ales chestia aia pe care mi-a arătat-o frati-miu cu nişte tipi îmbrăcaţi într-un costum special care se aruncă de pe nişte stânci (fără paraşută sau ceva în genu’) şi zboară pe lângă pereţii stâncilor doar cu ajutorul costumului. (Nu am încă link, dar îl pun şi pe ăla)

-vreau să câştig la loto. Da’ nu neapărat pentru bani… Şi nu neapărat la loto, la un concurs naţional, ceva. Şi loz în plic nu se pune că le-am mai nimerit pe aici.

-vreau să îmi deschid un bar (eh, oarecum legat de faza cu loto)… mai spaţios… un fel de casă… cu un etaj, mă rog, depinde de buget. Nu dau numele viitorului bar aici, dar pentru detalii, căutaţi-mă prin ziare… peste vreo câţiva ani aşa… zeci de ani. Măcar ştiu de pe acum cum se va numi băutura casei… din ce se face mai am timp să mă gândesc. Pentru parteneriate întreabă la bar.

Au mai rămas pe listă alte 999……..9999999997 lucruri pe care vreau să le fac în viaţa asta, mai mari sau mai mici, mai serioase mai mai tâmpite, posibile şi imposibile, dar ăsta e alt post, altă distracţie. Că doar nu mă limitez la trei chestii! Şi alea mărunte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *